Åre en fredag.

Fick dra iväg och jobba i Åre i fredags över dagen :)

Har egentligen bara kört igenom förut och inte sett så mycket. Denna dag var det klarblå himmel och sol :)Fint var det :)

puss

Morgonens kaos.

Stadium outlet öppnade i stan idag, självklart var jag och serena på plats och köade :)Nu frukost innan resten av affärerna öppnar :)puss

hemmet detaljer!

Älskar små detaljer.

Trivs kanon i våran lägenhet, sen att den nya katten är sämst på att hålla kvar sanden i lådan så har vi kattsand överallt är ju en annan sak.. :)

puss.

Tur jag inte stog i duschen.

Står och diskar när vattnet plötsligt tar slut.. What??Lika bra att lägga sig på soffan resten av dagen..

puss.


Vad hände inatt?

Från skön vår till detta?

Då var det vinter igen..

Förra helgen.

Hade tänkt blogga lite oftare men saker har kommit imellan, tror minsann det är likadant att skaffa kattunge som ett barn ibland.. Full rulle här hemma och lite sömn..

Aja tillbaka till förra helgen, blev en tripp till Eskilstuna för en natt på hotell och tävling. Nöjd med tävlingen så känner mig taggad till att träna ännu mer nästa säsong :)

Blev min första natt att sova ensam på ett hotellrum och det var ju helt underbart. Lugnt och skönt :)Blev även en god middag ute :)


Fint vårväder var det också, hann träffa på syster med familj en sväng också :)


Bra helg!

Puss.

Första mötet.

När en blev två.Tequila kunde inte släppa blicken från den nya konstiga vareslse..Namnlösa bruden, imorgon ska hon ha ett namn!


Lekt med samma snöre och var sams ett tag iaf :) för det mesta är det följa John här och den lilla fräser och den stora slåss. Dom förstår väl snart att dom ska bli bästa vänner ;)

Puss.

8 dagar kvar!!

Nu är det inte länge kvar tills nya kattjejen flyttar in! :)

Tequila är i alla fall en överlycklig katt nu som slipper den där dumma tratten :)sötast i stan!!

Piffade äntligen till väggen över soffan i helgen, sjukt nöjd! stilrent och fint :)Nu måste jag snart iväg till jobbet.. men bara 4 dagar denna vecka så ska inte klaga! Eskilstuna på fredag :)

puss.