150126

Idag är det fönsterbyte i hela lägenheten. Färdigt i sovrummet så det är här vi får hänga resten av dagen.. Ledig idag så blir bara att mysa med katterna framför serier och lyssna på allt bankande.. :)

Börjar dock bli lite trött i ögonen nu efter att ha klivit upp 07 och efter en jobbhelg.. Blir en powernap när hantverkarna är klar! :)


Puss!

Underbara 2015

Ska snart bli lite aktivare här :) Blir bättre efter vi har flyttat då finns det lite mer att skriva om! Just nu väntar jag bara på att tiden ska gå framåt.. 11 dagar kvar tills vi får nycklarna till nya lyan :)Glöm inte nya bloggen,  länk i förra inlägget :)

Puss.

150116

Det är nu det händer, varför blir 2015 ett så bra år?
 
Den 7 oktober startade jag en till blogg som jag höll hemlig. Men nu delar jag med mig utav den här :) Ni hittar den HÄR <---
 
Där är jag lite mer aktiv men ska nog försöka sparka igång denna blogg också, litegrann iaf :)
 
Den 2 februari får vi nycklarna till våran nya lägehet så underbart! Och dagarna nu går ut på att packa...
 
Tur man har hjälp!!
 
 
Vi hörs snart igen.
PUSS.

3 fjuttiga dagar.

Alltså året har börjat så bra!! I mitt liv händer det grejer och mina vänner hör av sig om deras nya grejer som händer, allt verkar gå så bra :) förutom att dom ska byta fönster i lägenheten.. vem bestämmer att göra ett fönsterbyte i januari? Även nackdelen med att ha katt, när det ska fixas i lägenheten.. får ju oftast bara endag förvarning att dom ska in i lägenheten. Tur jag har bra arbetsgivare så jag får vara ledig och hemma med katt då och då haha!

Påtal om lägenhet så är det mycket troligt att vi får en ny snart också! som jag har längtat, less på att bo mitt i stan nu..

Vill att denna vecka ska vara slut nu, vill få lite svar :)

puss.
2015

Äntligen är tvåtusenfemton här. Kommer bli ett sjukt bra år och det börjar på riktigt nästa vecka. Kom igen dagarna, nu skyndar vi oss framåt!! :)

Jul och nyår firades lugnt hemma. Varit hos svärföräldrarna, ätit massa mat, spelat sällskapsspel och spelat bingolotto ;)
Hoppas ni har haft en fin jul och att ni gör detta nya år fantastiskt! Bara en själv som kan påverka hur det ska bli! :)

puss.